Здраве и пари

Вечерно събитие на живо, в което ще научиш как да изкарваш повече и в какво да инвестираш, за да постигнеш финансовата си свобода!

Какво те очаква на събитието?

На събитието ще прекараш време с хора от различни сфери като:

Повече информация за събитието:

Какво още получаваш:

199 лв. 99 лв. за билет 1+1

До събитието остават:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Бърза поръчка

остави името и телефонния си номер и ние ще се свържем с теб

Ако искаш ТОТАЛНО да промениш живота си във връзка със здравето и парите си...

...то това събитие е за теб!

Най-хубавата част? Ще имаш достъп до хора като теб - които искат да се развиват и да създават нови и качествени запознанства.

На събитие ще успееш да приложиш всичко, което учим и ще излезеш зареден с нови знания, които да използваш за да подобриш живота си в здравословен и финансов план.

Юли ще сподели тактики и стратегии, благодарение на които той, както и много негови приятели и клиенти, постигнаха истинска финансова свобода тук в България!

Повече информация за събитието:

Какво още получаваш:

199 лв. 99 лв. за билет 1+1

До събитието остават:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Бърза поръчка

остави името и телефонния си номер и ние ще се свържем с теб

За Юли Тонкин

Юли е предприемач, инвеститор, катализатор за промяна, стратег и автор.Занимава се с недвижимо имущество от 21 години, през които добива огромен опит в отдаването, купуването и продаването на недвижимо имущество. Собственик е на десетки имоти в България и има за ментори действащи строители, инвеститори и хора с бизнеси в недвижимото имущество.За 7 години опит в сферата на личностното развитие, над 35 000 души успяха да се докоснат и преживеят своята трансформация по време на събитията му. Достига до стотици хиляди българи със своята мисия и се стреми да помага на хората да живеят по-добър живот, живот по техните правила.Създател и водещ е на най-големите събития за Личностно Развитие в България – Несеминарът – Ново Начало; десетки Уъркшопи на теми – Финанси, Мотивация, Говорене пред Публика, Енергия, Лични Връзки и други. Автор е и на бестселърите “Нечовекът”, “Ново Начало” и “проДАВАЙ”. Над 50 000 са продадените негови книги за последните 7 години.

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА, КОИТО ПОЗНАВАТ ЮЛИ?

© Юли Тонкин ЕООД 2015-2023. Всички права запазени.
Политика за поверителност | Защита на личните данни.