Поръчка и Доставка

Физически стоки доставяме само на територията на България.

Как да поръчаш от сайта на tonkin.bg?

За да поръчаш продукт от сайта на tonkin.bg е необходимо да си направиш регистрация. На страница Начало ще откриеш меню за регистрация и вход.

След като имаш регистрация спокойно може да добавиш желаните от теб продукти в Количка-та и след това да пристъпиш към финализиране на поръчката, като се съгласиш с Общите условия и натиснеш бутона Поръчка.

След това избери опция за плащане. Предлагаме следните опции – заплащане с ePay, Наложен платеж, PayPal и с БАНКОВА КАРТА (предстои активиране).

Как се случва заплащането?

Избирайки плащане с Банкова Карта, ще бъдеш препратен на сайта на доставчика, за да извършиш сигурно плащане. След като получим сумата ще ти изпратим поръчаната стока.

Избирайки плащане с ePay ще бъдеш пренасочен към Панел на ePay, къде може да заплатиш от своя ePay профил, на каса на EasyPay или на B-pay банкомат. На тази страница ще намериш своя уникален код за поръчка. Поръчката трябва да бъде заплатена в срок от 3 дни, след това ще бъде Отказана.

Плащане с ePay профил:

o1

Плащане на каса на EasyPay – запиши си получения уникален код и плати на удобна за теб каса:

o2

Плащане с B-pay банкомат – плати от банкомат поддържащ B-pay – въведи код на Търговеца и твоя уникален код:

o3

Ако избереш плащане с Наложен Платеж, човек от екипа на Юли Тонкин ще се свърже с теб по телефон за потвърждение на поръчката, след което ще получиш имейл за Одобрена поръчка и ще ти изпратим заявените продукти. Важи само за територията на България!

Плащането се извършва с наложен платеж на куриерската фирма при получаване на пратката. На куриерската фирма се заплаща както стойността на продукта такa и цената на доставката ако не е безплатна.

Как ще ти доставим пратката?

Ако закупувайки Продукт си избрал плащане с ePay системата или PayPal, ще получиш Продукта си по куриер след извършване на плащането. Ако си поръчал билети, ще ги получиш по имейл до 48 часа след извършено плащане.

Ако си избрал Наложен Платеж поръчания от теб Продукт ще получиш по куриер. Работим с Рапидо/Спиди и Стрийт Експрес. (важи за България)

Какъв е срокът за доставка и изпращане?

При плащане с ePay, PayPal ще получиш продукта си по имейл до 48 часа след извършване на плащането.

Поръчките с Наложен Платеж изпращаме след потвърждение по телефон. Ще получите обаждане от нас в рамките на 2 работни дни след направената заявка.

ВАЖНО!

Поръчки на продукти в ПРЕДПРОДАЖБА потвърждаваме по телефон до 14 работни дни след пристигане на продукта в онлайн магазина ни.

При големи кампании, празници и разпродажби е възможно забавяне в потвърждението на поръчките.

Каква е цената на доставката?

  • Поръчки на стойност до 59.99 лв. – 5.49 лв-7.49 лв. за цялата страна
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 65.00 лева – за цялата страна

Имаш още въпроси?

Прочети Общите условия на онлайн магазина на tonkin.bg или ни пиши на team@tonkin.bg