ПАКЕТ “5 Минутен Ментор” 1 и 2 + Обучение “Ментори”


Нещата, на които не ни учат в училище:
в следващите 2 години ще получаваш всеки ден ново 5-минутно видео на различна тема от мен и моите ментори по темите като: финанси, комуникация, здраве, продажби, маркетинг и лидерство.

+БОНУС на стойност 500 лева: програмата "Уикенд с ментори", която включва 30 часа допълнителни интервюта с експерти в различните сфери на живота.

Какво ще научиш в програмата 5-минутен ментор

197 лв. 97 лв.

Над 2 000 човека са купили вече 5-минутния ментор!

Промоцията е валидна до:

Дни
Часове
Минути
Секунди

*Тази промоция важи до 28.05 в 23:59 ч.


Гледай 1 БЕЗПЛАТНО видео от програмата:

За първи път правя нещо толкова голямо:
Превърни следващите 2 години в ОГРОМНА промяна за живота си като учиш всеки ден една от следните сфери: финанси, здраве, връзки, комуникация...

Превърни ученето в навик, благодарение на всекидневните имейли с ново 5-минутно видео от мен или моите ментори.

Възможно е да си мислиш...

Проблемът не е в теб:

Проблемът не се крие в теб, а в това, че в училище рядко ни учат на темите за парите, комуникацията, здравето и много други.


Още по-голям проблем е, че много малко от нас създават ученето като навик, просто защото предметите, които са ни преподавали не са ни интересни.


Това е причината да създам програмата, която не само ще ти помогне в следващите 2 години да научиш полезни теми като: менажиране на риск, правилна комуникация в критични ситуаци...Тази програма ще ти позволи да се превърнеш в "машина за учене", като превърнеш любопитството в навик.


Едни от най-успешните хора, които познавам са "машини за учене". Всяка тема, която ги интересува се превръща в систематичен навик за учене на ежедневна база. Това е целта и на програмата - 5 минути всеки ден в следващите 2 години.


Всички се срещаме с успешни хора всеки ден, но малко от нас знаят за тяхната мания, която е именно всекидневното учене.

Мозъкът е мускул, който се нуждае от упражнения
Когато мислим за „упражнения“, повечето от нас си представят потни хора във фитнеса, които тичат на бягащи пътеки и вдигат тежести.


Но всъщност мозъкът също е мускул. И точно както имате нужда от физически тренировки, за да сме в по-добра форма, трябва да даваме на мозъка си редовни „тренировки“, които го поддържат активен и здрав.


5-минутният ментор прави точно това.


Какво правят едни от
най-успешните хора:


Веднъж, когато попитали Уорън Бъфет как да можем да станем
по-успешни, Оракулът от Омаха посочил към бюрото си и казал: "Просто четете по 500 страници всеки ден. Така се натрупват знания, като сложната лихва.“

Бъфет изчислява, че прекарва 80% от деня си в четене на работа (финансови отчети, дневници, доклади) и у дома (вестници и книги).

„Аз чета и мисля повече и вземам по-малко импулсивни решения от повечето хора в бизнеса.“ Има смисъл; колкото по-начетени сте, толкова по-информирани сте, толкова по-малко импулсивни сте.

Какво ще научиш в програмата 5-минутен ментор

197 лв. 97 лв.

Над 2 000 човека са купили вече 5-минутния ментор!

Промоцията е валидна до:

Дни
Часове
Минути
Секунди

*Тази промоция важи до 28.05 в 23:59 ч.

Представи си...

...след години да осъзнаеш, че е можело вече да имаш мечтания живот, благодарение на това, че днес си посял семенцето на знанията. Великите хора не чакат, те действат в посоката на тяхната цел.

Представи си, когато си на 60... Какво искаш да правиш тогава?

1. Да се бориш за работно място, за да можеш да вземеш по-добра пенсия.
2. Да имаш мечтания живот, в която и да е сфера.

Използвай възможността да превърнеш ученето в навик, който ще те вкара в А групата на успешните хора.

ТЕМИТЕ В
5-МИНУТНИЯ МЕНТОР

КАК ДА СИ ПО-ЗДРАВ

Колкото и да си успешен, каквито и активи да притежаваш, ако не си здрав, нищо друго няма значение. Нито скъпата кола, нито огромната къща някога ще бъдат по-важни от здравето ни.

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Над 250 000 последователи само във Facebook. Юли ще ти покаже нещата от "кухнята" на това как екипа ни създава бранд, който 80% от хората в България да разпознават. Ще ти покаже как достигаме до над 3 000 000 човека само в България на седмична база.

ИНВЕСТИЦИИ

Това няма да е преразказване на книги като Богат татко, беден татко, а опитът на Юли през последите 15 години. Научи основите на инвестирането и как може да започнеш в днешния свят на бързи промени.

КАК ДА ИЗКАРВАШ ПОВЕЧЕ ПАРИ

Истината е, че в материалния свят, където живеем, парите са станали неизменна част от живота ни. Ако не знаем как да ги изкараме за нас, ще се наложи да го правим за някой друг.

ПО-СИЛНИ ВРЪЗКИ С ХОРАТА

Колко често чуваш, че в България нищо не се случва без да имаш правилните връзки? В 99% от случаите, това е суровата истина. Ако не познаваш хора, знанията и таланта ти много рядко ще помогнат!

ИМОТИ

Юли ще сподели своя опит с имотите и как той е започнал. Ще ти покаже конкретни стъпки, в това как да започнеш, дори и да нямаш капитал. Всяко видео ще бъде през призмата на дългогодишен опит, който Юли ще сподели с теб в програмата.

Какво казват хората, които са купили
5-минутния ментор:

За Юли Тонкин

Юли е предприемач, инвеститор, катализатор за промяна, стратег и автор.

За 8 години опит в сферата на личностното развитие, над 35 000 души успяха да се докоснат и преживеят своята трансформация по време на събитията му. Достига до стотици хиляди българи със своята мисия и се стреми да помага на хората да живеят по-добър живот, живот по техните правила.

Създател и водещ е на най-големите събития за Личностно Развитие в България – Несеминарът – Ново Начало; десетки Уъркшопи на теми – Финанси, Мотивация, Говорене пред Публика, Енергия, Лични Връзки и други. Автор е и на бестселърите “Нечовекът”, “Ново Начало” и “проДАВАЙ”. Над 50 000 са продадените негови книги за последните 8 години.

Какво казват хората, които са купили
5-минутния ментор:


КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА, КОИТО МЕ ПОЗНАВАТ:

Какво ще научиш в програмата 5-минутен ментор

197 лв. 97 лв.

Над 2 000 човека са купили вече 5-минутния ментор!

Промоцията е валидна до:

Дни
Часове
Минути
Секунди

*Тази промоция важи до 28.05 в 23:59 ч.

Какво казват хората, които са купили
5-минутния ментор:

© Юли Тонкин ЕООД 2015-2023. Всички права запазени.
Политика за поверителност | Защита на личните данни.