1 често срещана грешка в комуникацията с любимия човек!

Не ми се иска да обобщавам, но с някои крайни примери, които ще дам, по-бързо ще разберете за какво говоря. Изпробвайте ги в своята връзка, в своя живот и сами преценете дали следващите редове са ценни за вас.

Много важно е да познаваме различния начин на комуникация между мъжката и женската енергия.

Както вече написах по-горе, мъжете сме доста просто устроени същества, ние обикновено казваме това, което мислим. Когато кажем „да“, имаме предвид „да“, когато кажем „не“, имаме предвид „не“. Без лоши чувства, без скрити мисли, без 17 нива надолу, просто, точно и ясно.

При жените ситуацията е същата… просто нищо общо!

Истината е, че жените са доста по-сложно устроени от нас и трябва добре да умеем да използваме детективските си способности, за да разгадаем какво се крие зад всяко изречение. Винаги ми е било много забавно, когато караме по магистралата и Бени ми каже:

– Ходи ли ти се до тоалетна?

В началото на връзката ни често отговарях с „не“. Защо? Защото не ми се ходеше до тоалетна. С годините обаче се научих, че това е просто женският начин да кажеш, че ти се ходи до тоалетна.

Знам, че тук повечето жени ще си кажат, че това е нормално и че трябва да се досетим, но просто го споделям за по-неопитните мъже. В миналото, когато на няколко зададени такива въпроса ѝ отговарях с „не“, се създаваше напрежение в колата, слънцето се скриваше и се издигаха огромни и мощни вълни, които биха разбили всеки кораб. Не защото Бени е лош човек, не защото аз съм лош човек… защото не знаех нищо за „океана“.

Жена пита мъж дали иска да излязат заедно в четвъртък вечер. Мъжът отговаря, че не може. Жената в продължение на няколко дни си мисли, че е дебела, грозна и недостатъчна. А мъжът просто в четвъртък вечер има тренировка и не може тогава. Преди бях много запален по бойните изкуства и в продължение на 7 години нямах и една изпусната тренировка. Толкова бях вманиачен, че дори не ми е хрумвало, че човек може да не отиде на тренировка. Ходил съм с температура, когато ми е лошо, когато съм преял, дори два пъти ми се е случвало нарочно да повърна, за да мога да изкарам тренировката докрай. Случвало ми се е жени да ме поканят на среща в 19:00 часа и дори не съм се замислял. Отговорът винаги е бил „не“. Защо? Защото в 19:00 аз имам тренировка, аз имам цел. Знам, че на някои от вас това може да им се струва прекалено, но истината е, че нищо не може да застане на пътя на силна мъжка енергия, която винаги има някаква цел.

За всички мъже – бъдете детективи и не очаквайте, че жената ще се промени и ще бъде директна с вас. Забавно е как много хора искат другият човек да се промени, за да може да имат щастлива връзка. Забравят обаче, че ние можем да променяме единствено себе си.

Ако искате светът да се промени, променете себе си!

Даже ще ви дам много по-добра насока. Когато тя ви говори нещо, се съсредоточете не върху думите ѝ, съсредоточете се върху интонацията ѝ (песента ѝ) и върху тялото ѝ. Тогава просто се запитайте тези три въпроса:

Щастлива, неутрална или нещастна е в момента?

Това ви дава нечестно предимство, защото по този начин вие не слушате думите, които така или иначе нямат значение, вие се съсредоточавате върху чувствата ѝ. Знам, знам, това ще ви се струва невъзможно в началото, но с времето и опита нещата ще стават все по-добре. Чуйте „песента“ ѝ, усетете  тялото ѝ, думите ги оставете за когато комуникирате с приятелите си.

Към едно силно сензитивно и емоционално същество, каквото е жената, се подхожда като към цвете, не като към учебник по математика.

Всичко, което трябва да знаете, е дали „песента“ ѝ е щастлива, или нещастна, повярвайте, текстът няма значение!

Също така, когато я погледнете в очите, я боготворете наум!

Знам, тук тотално загубих някои от вас, но тези, които ще приложите тази тактика, ще постигнете невероятни резултати в своята връзка. Когато тя ви говори нещо, може дори да не я слушате, но е много важно да я боготворите.

Помнете, тя е вашата богиня и вие я обичате, и ще я защитавате от всяка опасност дори с цената на живота си!

По-добре да не чувате думите ѝ, но да я боготворите и да сте готови да умрете за нея, отколкото да чувате думите ѝ, мислейки си, че тя е много зле и за нищо не става. Отново ви казвам, думите не са важни, важно е какво чувствате към нея и дали я боготворите, или не. Нека ви издам една тайна! Жените усещат това! Не могат да го обяснят, но го усещат. Предполагам, че предпочиташ страстна връзка без много обяснения, отколкото перфектна логика без страст. Ако е така, всеки път, когато погледнеш жена си в очите, си мисли: „Ти си прекрасна!“, „Какъв съм късметлия!“, „Толко си красива!“. Когато наистина го мислиш, не се учудвай, че между вас прехвърчат любовни искри. Ние създаваме своите мисли, а жените веднага ги усещат в нашата глава.

Жена ви знае какво мислите за нея, тя просто го усеща!

Така че вие сте на ход!

 

2 Comments

  1. Жената също е устроена не сложно. Просто мъжът е добре да се сети да я попита какви са потребностите и желанията й в настоящия момент.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *