Как да претвориш своята реалност?

Ние сме творците, архитектите на реалността! Създаваме я чрез историите, които си разказваме. Историите за нас самите, историите за други хора и събития, историите за миналото ни и историите за бъдещето ни!

Време е да прегледаме тези истории и да видим дали ни помагат, или ни пречат. Време е да променим някои от тях, време е за прогрес в мисленето ни.

Кои са историите, които разказваш на себе си и на другите за себе си, историите, които те смаляват, които ти пречат, които непрекъснато те дърпат назад, историите, които те карат да се чувстваш дребен, незначителен, недостатъчен?

Напиши три такива истории!

Кои са Историите, които разказваш на себе си и на другите, които те мотивират, които те карат да се чувстваш жив, кои са историите, които ти дават енергия и ти помагат?

Напиши три такива истории!

Сега вземи химикал и задраскай първите три истории, задраскай ги не само на хартия, задраскай ги завинаги от живота си!

Можеш още в този момент да вземеш най-доброто решение за себе си, можеш още в този момент да промениш сценария на филма, в който живееш, можеш още сега да промениш всичко.

Вземи това решение сега и докато задраскваш историите, които винаги са те принизявали, се радвай, че променяш съдбата си.

Помни, че ти пишеш сценария на този филм, ти си и операторът, режисьорът, продуцентът, ти най-вече си главният герой!

Какъв сценарий пишеш в момента?

Напиши какъв е филмът в момента, какъв жанр е:  комедия, драма, трагедия, екшън, трилър, ужас?

Повечето от нас пишат в един стил, забравяйки, че винаги можем да правим, каквото си искаме, винаги можем да пишем в различен жанр.

Кой жанр ти харесва най-много в момента? Можеш ли да пишеш сценария за живота си в този жанр?

Помни, че винаги можеш да скъсаш стария сценарий, винаги можеш да започнеш начисто, винаги можеш да промениш всичко, стига да го вярваш, стига да го искаш!

Наблюдавай историите, които разказваш, наблюдавай сценария, който пишеш, наблюдавай отстрани филма, в който живееш, реалността, която сам създаваш за себе си и хората около теб.

Ако не ти харесва тази реалност, просто я промени!

2 Comments

  1. Благодаря ви ,на напоследък избягвам да се срещам с моите познати и приятелки защото ме натоварват с отрицателни разкази а и с този вирус ,затова предпочитам да съм сама със себе си във моя свят за мен дъждовното време е хубаво защото измива всичко ненужно и мръсно всички дни са прекрасни всеки със своя блясък .и сега ви благодаря за добрите съвети и прекрасен ден

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *