Тестова

Встъпително изречение, което да заинтригува клиентите и да им каже защо им е този продукт.

Какво ще научиш в програмата

цена 0 лв. 0 лв.

Промоцията е валидна до:

Дни
Часове
Минути
Секунди

ФАКТИ пример 1: Да вземеш кредит понякога се счита за нещо лошо или нещо, което хората правят само ако нямат достатъчно пари, за да живеят живота си. Реалността обаче е, че хората с по-ниски доходи не са тези, които заемат най-много пари, а точно обратното.

Данни от Федералния резерв показват, че богатите хора заемат много повече пари от хората с по-ниски доходи.

Богатите хора заемат повече пари, но са склонни да използват кредитите стратегически.

А именно, голяма част от тях заемат пари, за да могат да инвестират в активи, които да им носят още пари.

Възражения

Къде се крие проблемът

Пример:

Проблемът не се крие в капитала, а в това, че никой не ни е учил за различните видове кредити, как да се възползваме от инфлацията и много други, които ми помагат да постигам устойчиви резултати през годините.


Не само ще ти покажа моята доказана система, с която купувам подценени активи за милиони, а ще ти разкажа и как започнах в самото начало.


Ще ти разкажа в конкретика и числа за поредица от реални сделки с всичките грешки, препятствия, успехи и... изводи. Откровен и подробен разказ от първо лице за всичко, което се случва в България.


Тези истории са истинският диамант в програмата, които я отличават от всички базови съвети, стратегии и курсове в интернет.

Какво ще научиш в програмата

цена 0 лв. 0 лв.

Промоцията е валидна до:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Представи си...

ПРИМЕР: ...след години да осъзнаеш, че е можело вече да имаш доходен бизнес, с който не само да издържаш семейството си, но и да ти дава възможност да си напълно финансово независим. Великите хора не чакат, те действат в посоката на тяхната цел.
Представи си, когато си на 60...Какво искаш да правиш тогава?

1. Да се бориш за работно място, за да можеш да вземеш по-добра пенсия.

2. Да имаш пасивен доход, който ще ти позволи да обикаляш света с любимите си хора. Да си купуваш всичко, за което някога си мечтал/а, без да мислиш дали утре ще те уволнят от работа.

Използвайки ипотечни кредити с цел инвестиции, втората възможност е съвсем реална. Нямаш шеф и голяма част от доходите ти са пасивни, стига да се заемеш навреме с придобиването на активи с добра доходност.

За нас

текст

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА ЗА НАС

Какво ще научиш в програмата

цена 0 лв. 0 лв.

Промоцията е валидна до:

Дни
Часове
Минути
Секунди

© Фирма 2015-2023. Всички права запазени.